Investeringsproject

Investeer in De Grienduil en ontvang mooi rendement op uw investering. Hieronder meer informatie:

Mag ik me even aan u voorstellen?

Mijn naam is Erik van Stuijvenberg, en ik run samen met mijn vrouw Anneloes Camping de Grienduil in Nieuwland. Ook hebben we samen een zoon, Wessel. In mijn werkzame leven ben ik op veel terreinen actief geweest van onroerend goed tot gemeenteraadslid. Anneloes is nu part- time werkzaam als purser bij Transavia.

Camping de Grienduil is inmiddels helemaal ‘ons ding’. De afgelopen 15 jaar hebben wij de Camping gemoderniseerd en is onze populariteit enorm gegroeid mede door boekingsplatforms als Booking.com en inzet van social media. Ook de kleinschalige opzet vinden veel mensen aantrekkelijk. Wij hechten aan deze knusse en informele sfeer.

Camping de Grienduil heeft inmiddels 20 kampeerplaatsen, en diverse huuraccommodaties, waaronder een leuke pipowagen en Megapods. De ontwikkelingen staan echter niet stil. Wij hebben in 2019 nog 2 nieuwe appartementen gerealiseerd. Ook is er gewerkt aan een representatieve gemeenschappelijke ruimte, in de vorm van een authentieke kapschuur. Deze is nu in gebruik als overdekt terras.

Deze investeringen bekostigen wij voor een deel zelf en zijn daarnaast op zoek naar investeerders die willen meehelpen Camping de Grienduil verder te ontwikkelen. Gasten en andere geïnteresseerden die het leuk vinden een lokaal initiatief te ondersteunen en tevens een aansprekend rendement nastreven.

Als uw interesse is gewekt kunt u contact opnemen met Ben Ippel, telefoon 06-54630818. Ben is van Ducente Vermogensregie (www.ducente.nl), hij coördineert deze activiteit namens ons. Hij kan u alles vertellen over de financiële onderbouwing en uw rendement. Ook is een accountants verklaring beschikbaar.

Waarom naar De Grienduil?

WIJ HET LEUK VINDEN ALS U KOMT

WIJ U EEN PRACHTIGE VAKANTIE AANBIEDEN

WIJ EEN VVV AGENTSCHAP ZIJN EN DUS ALLE INFO HEBBEN.

WIJ HEERLIJKE WARME BROODJES EN CROISSANTEN VOOR U BAKKEN

WIJ FIETSEN VERHUREN

WIJ EEN JEU DE BOULES BAAN HEBBEN

WIJ VISWATER VOOR DE DEUR HEBBEN

ONS GRAS NAAR DE KOEIEN (VAN DE OVERBUURBOER) GAAT

WIJ RUST MET EEN GROTE R SCHRIJVEN

WIJ ELKE WOENSDAGAVOND DARTAVOND HEBBEN IN DE ZOMER

WIJ IJS, PATAT, PIZZA, ETC. VERKOPEN

WIJ GASFLESSEN VERKOPEN OF INRUILEN

WIJ HEERLIJKE PIZZA'S BAKKEN OP VRIJDAGAVOND IN DE ZOMER

DE CAMPING AL RUIM 45 JAAR BESTAAT

VERHARDE PLAATSEN

ZEER CENTRAAL LIGGEN

IN DE WINTER OOK OPEN ZIJN

EN GEWOON OMDAT HET ER GEZELLIG IS

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image